følg os på Facebook
Han gør alting nyt

Han gør alting nyt

Nielsen, Jørgen Hedager
Pris - 199,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat 7.-31. januar 2022 - fra 1. februar 199,95 kr.

Han gør alting nyt

Om de sidste tider, Jesu genkomst og den nye jord.

Man får kyndig vejledning i Jørgen Hedager Nielsens bog om de sidste tider. Bogen er baseret på et grundigt og afbalanceret arbejde med de bibelske skrifter, og ganske ofte præsenteres vi for forskellige fortolkningsmuligheder.

Ikke alle gåder bliver løst i fremstillingen, men man får god hjælp til at orientere sig i de vigtige spørgsmål om Jesu genkomst. Hvad vil der ske, forud for, i forbindelse med og efter Jesu komme?

Bogen er læsværdig, og den er ikke svær at læse. Jørgen Hedager Nielsen udtrykker sig klart og tydeligt og ofte med forfriskende formuleringer.

Peter V. Legarth, professor, teol.dr.

Uddrag af bogen

Du kan læse et uddrag af bogen her.

Jørgen Hedager Nielsen

Jørgen Hedager Nielsen er født 1950 og har arbejdet som møbelsnedker, sekretær i KFUM og KFUK, grafisk designer, forlagsredaktør og journalist.

Nu er han fritidsforkynder i Indre Mission, forfatter og pensionist. Han er gift og har børn og børnebørn.

Han redigerer hjemmesiden: genkomst.dk

Yderligere information

Varenummer 6459
Forfatter Nielsen, Jørgen Hedager
Stregkode 9788756463188
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-564-6318-8
Udgivelsesår 2020
Sider 248
Størrelse 13,5 x 21 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Meget god bog om de sidste tider, og Jesu genkomst
Bedømt af Finn (Indsendt den 22/11/16)
Af Finn Najbjerg, Vinderslev
Boganmeldelse i Indre Missions Tidende

Dette er en sjælden bog om de sidste tider, Jesu genkomst og den nye jord. Forfattere over dette emne fristes let til at komme med spekulative udlægninger om tider, timer, underfulde virkninger, som samtidig ekskluderer eller overgår andre udlægninger. Forfatteren af denne bog er ikke faldet for denne fristelse, men søger dybt i bibelens tale om endetiden og evigheden.
Her udlægges bibelteksterne så langt som de udtrykker sig, teksten får lov at tale sit, og konklusionen må stå så langt som teksterne tillader, også med de spørgsmål som ikke kan besvares. Bemærkelsesværdigt langt tør han lade forskellige verserende tekstudlægninger og endetidsforståelser komme til udtryk, både det der kan være muligt indenfor bibelteksternes ramme, men også hvad der går ud over. Dybde, grundighed og udsyn er nogle af indtrykkene som bogen efterlader.
I bogens andel del udlægges 21 emner, såsom Guds rige, tusindårsriget, antikrist, Jesu komme i skyerne, Israel, ny himmel og ny jord. Læseren får nøgtern undervisning med begge ben på jorden, f.eks. når der fortælles at historikere siger, at krigene ikke øges, men virkningerne forstærkes med øget befolkning. Afsnittet om Guds evige rige som allerede begyndt, greb mig dybt!
Forfatterens journalistiske interesse for hvad der rører sig ude i den store verden omkring bogens emne kommer også til udtryk, hvilket giver bogen en spændende og tidsaktuel forståelse og udlægning.
Bogen er let tilgængelig for den brede læserskare, og giver en ualmindelig god vejledning til at arbejde med de vanskelige spørgsmål. Bogen kan meget varmt anbefales!

Andre varer, som måske har din interesse