følg os på Facebook
Guds gidsel

Guds gidsel

Brunson, Andrew og Borlase, Craig
Pris - 249,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Guds gidsel

En sand historie om forfølgelse, fængsling og udholdenhed

Andrew Brunson havde været missionær i Tyrkiet i 23 år, da han uforvarende blev gidsel i et storpolitisk spil mellem Tyrkiet og USA. Uretmæssigt sad han to år i tyrkisk fængsel på grund af falske anklager om blandt andet spionage, terrorisme og våbensmugling, før han endelig blev løsladt i oktober 2018.

Andrew skriver personligt og medrivende om, hvordan han sad i celle med 20 radikale muslimer samt i isolation. Her gennemgik han en dyb troskrise, hvor han ikke kunne fornemme Guds nærvær, tvivlede og nærmede sig psykisk sygdom. Men gennem det hele begyndte han at se konturerne af Guds plan og se hans indgriben.

Bogen er udgivet af Dansk Europamission.

Yderligere information

Varenummer 6749
Forfatter Brunson, Andrew og Borlase, Craig
Stregkode 9788797172605
Indbinding INDBUNDET
ISBN Nej
Udgivelsesår 2019
Sider 258
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Interessant læsning
Bedømt af Søren (Indsendt den 04/12/19)
Rigtig spændende bog, som er svær at lægge fra sig igen. Brunsons vidnesbyrd er ærligt og til tider hårrejsende. Stor anbefaling herfra!
Ærlig bog om forfølgelse, troskrise og Guds indgriben
Bedømt af Samuel (Indsendt den 03/12/19)
Jeg læste Guds Gidsel på få timer. Den er så spændende og velskrevet, at man ikke kan vente til næste kapitel.

Andrew skriver meget ærligt om tiden i fængslet, om selvmordstanker, sin tvivl og hvordan har nærmede sig psykisk sygdom.

Han gennemgik en dyb troskrise og på den måde kan bogen være til trøst for kristne der oplever mørke tider, hvor det føles som om Gud er langt borte. Men historien om Andrew vidner om Guds trofasthed og viser hvordan han kom prøvet, lutret og styrket ud på den anden side.