følg os på Facebook
Guds folks mission - E-bog

Guds folks mission - E-bog

Vær den første til at bedømme dette produkt

Wright, Christopher J.H
Pris - 149,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Guds folks mission - e-bog

En bibelteologi for kirkens mission

OBS: Før du køber e-bogen, skal du huske at logge ind – eller oprette et log ind til lohse.dk. Så bliver filen gemt under dit log ind på »Mine sider«.

»Det drejer sig ikke så meget om, at Gud har en mission for sin kirke i verden, som at Gud har en kirke til sin mission i verden. Mission blev ikke skabt af hensyn til kirken; kirken blev til af hensyn til missionen – Guds mission.«
Citat fra bogen

Chris Wright er leder af Lausannes teologiske arbejde og er en af de få med »det store overblik« over, hvor skoen trykker for den verdensomspændende kirke.

I »Guds folks mission« binder Chris Wright frelse, mission, discipelskab og Bibelen sammen, så det giver læseren en forståelse af, hvem vi er, og hvorfor vi er her.

Han gør det befriende klart, at mission ikke bare er en aktivitet eller noget, der foregår uden for vort lands grænser, men at det er noget vi er sendt ud i hele livet og hele tiden.

Bogen kan læses som selvstudium, men er også oplagt at bruge i en studiegruppe. Bogen indeholder refleksionsspørgsmål efter hvert kapitel.

Vejledning

E-bogen er i formatet epub. Det betyder, at den kan læses med alle e-bogslæsere, smartphones og tablets.

Når du har købt en e-bog, får du et link til »Mine sider«, hvorfra du kan downloade e-bogen så ofte du vil. Husk at den kun er til eget brug.

Læs mere om e-bøger her.

Yderligere information

Varenummer 50008
Forfatter Wright, Christopher J.H
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2013
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt