følg os på Facebook
Frafald - en aktuel trussel for os alle

Frafald - en aktuel trussel for os alle

Munk, Claus L.
Pris - 10,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Denne bog er et vidnesbyrd fra en kristen, som har oplevet det åndelige frafald på vej i sit eget liv.

Forfatteren skriver ud fra dyrekøbte erfaringer om, hvordan frafaldet langsomt og umærkeligt kom snigende. Det skete, ved at fokus blev flyttet væk fra Jesus mod andre ting, som tog magten. Da Gud greb ind i hans liv, gjorde det ondt.

Men Guds afsløring og tugt havde et kærligt sigte. Gud ville lede ham tilbage til trøsten, friheden og rigdommen i Jesus. Her begynder troens liv, og her kan det begynde igen.

Bogen er udgivet af Luthersk Missions Bibelskoles Elevforening.

Yderligere information

Varenummer 6394
Forfatter Munk, Claus L.
Stregkode 9788799439225
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-9943-922-5
Udgivelsesår 2015
Sider 94
Størrelse 16 x 10,6 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Boganmeldelse i Indre Missions Tidende
Bedømt af Finn (Indsendt den 03/07/15)
Skildrer frafaldet som et snigende mørke
Af Finn Najbjerg
Boganmeldelse

»Frafald – en aktuel trussel for os alle« skildrer en forkynder i Guds rige, som i sit eget liv kom til at opleve frafaldet fra Gud som et snigende mørke. På bogens første sider fremtræder et vidnesbyrd i lyset af Guds ords tale om fristelse, fald og evig fortabelse. Vidnesbyrdet står stærkt og griber læseren, så det går til marv og ben.
Men efter det indledende vidnesbyrd går forkynderen i forfatteren over til at forkynde, og det personlige vidnesbyrd udviskes. Dette er et stort tab for bogen. En bog, der var fortsat som et personligt vidnesbyrd - på samme måde som bogens første del - ville have været en perle.
Den forkyndelse af bogens emne, som forfatteren har i bogens anden del, kommer til tider til udtryk i meget indforståede kristelige vendinger. Der anvendes mange citater fra forskellige kilder og mange bibelhenvisninger, uden at der sker en dybdegående behandling af emnerne.
Forfatteren forsøger at behandle frafaldet i lyset af bibelske personer og de mægtige fjender, som virker frafaldet i os. Han kommer også ind på nåden, forsoning, tugt, prøvelser og lidelser. Den store bredde gør indholdet kompakt og stiller bogen midt imellem at være et personligt vidnesbyrd og en behandling af en af kristenlivets største fjender.
I bogens "Efterord" slutter forfatteren med et meget fint vidnesbyrd om, hvad det har kostet, at frafaldet har slidt i ham. Dette fremføres med evigheden for øje.

Claus L. Munk: Frafald – en aktuel trussel for os alle


Andre varer, som måske har din interesse