følg os på Facebook
Forsvarlig gudstro?

Forsvarlig gudstro?

Olsen, Jakob V.
Pris - 100,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat den 29. januar 2016 - Før 199,95 kr.

Er det forsvarligt at tro på en gud?
Det spørgsmål har de nye ateister med eftertrykkelig retorik sat på dagsordenen. Med afsæt i nyateismen tager Jakob V. Olsen fat på en række grundlæggende spørgsmål som fx forholdet mellem religion og videnskab, åndsfrihed og religion i det offentlige rum.

»Forsvarlig gudstro?« er en kortfattet, men dybtpløjende bog om nyateismen. Den er skarp i analyserne og giver gode svar, uden at være bombastisk. Især de to kapitler om åndsfrihed og trosforsvar finder jeg givende. Jakob V. Olsen påviser fx, at nyateismen sætter åndsfriheden under pres, og han giver gode svar på nyateismens udfordringer.
– En god hjælp til kristne, som møder nyateismen i medierne eller på arbejdspladsen.

Carsten Hjorth Pedersen, Daglig leder af Kristent Pædagogisk Institut

Dybde, indsigt og formidling sidder her lige i skabet! En skummende puls for troen og livet mærkes. Forfatteren har et klart og skarpt blik for emnets store vidde.
Jørn Henrik Olsen, Ph.d., fakultetsleder på Menighedsfakultetet

Udgivet på LogosMedia i samarbejde med Credo

Yderligere information

Varenummer 6169
Forfatter Olsen, Jakob V.
Stregkode 9788774257622
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-7425-762-2
Udgivelsesår 2012
Sider 136
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Forfriskende læsning
Bedømt af Olaf (Indsendt den 26/08/15)
200 kr. er mange penge for en lille bog, men når man er kommet sig over prisen, er det faktisk en ganske god bog. Den giver en overskuelig introdiktion til hovedaktørerne inden for den nyateistiske bevægelse og deres argumentation eller mangel på samme. Så er der nogle af kristendommens argumentation til forsvar for Gud.

Det er forfriskende at se nyateisterne udstillet på denne måde. Uden en ordentlig gennemgang af disse ting er der mange mennesker, der let får den forestilling at ateisterne har nogle gode argumenter. Denne bog viser, at det faktisk folder sig stik modsat, nemlig at de kristne har gode argumenter og ateisterne så godt som ingen.
Andre varer, som måske har din interesse