følg os på Facebook
Den smukke Gud - E-bog

Den smukke Gud - E-bog

Vær den første til at bedømme dette produkt

Reeves, Michael
Pris - 99,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Den smukke Gud - Om kærlighed, glæde, skønhed - og treenighed

OBS: Før du køber e-bogen, skal du huske at logge ind – eller oprette et log ind til lohse.dk. Så bliver filen gemt under dit log ind på »Mine sider«.

»Vi tror på Gud Fader … hans enbårne søn … og på Helligånden.« Sådan lyder det i kirken hver søndag. Den kristne kirke tror på Treenigheden, men hvad betyder det egentlig, at Gud er treenig? Er det vigtigt? Hvis ja, hvorfor?

Michael Reeves viser engageret, at Treenigheden står bag alt det gode i livet. At ord som kærlighed, glæde og skønhed kun giver mening, fordi Gud er treenig.

»Denne bog er en gave til kirken. Og til alle andre, som undrer sig over, hvem Gud er, eller hvorfor han skulle være værd at have med at gøre.
Reeves formidler med glimt i øjet og glæde i hjertet. Han viser os en Gud, der er alt andet end kedelig, støvet og uinteressant.

Advarsel: Bogen kan kun læses med risiko for at få hjertet gennemvarmet, så det kan mærkes fra de små grå øverst og helt ud i tæerne – gennemvarmet af glæde og forundring over, hvem Gud er. Det gjorde den i hvert fald for mig.«
Carsten Kofoed Espersen, Studentersekretær i KFS

Vejledning

E-bogen er i formatet epub. Det betyder, at den kan læses med alle e-bogslæsere, smartphones og tablets.

Når du har købt en e-bog, får du et link til »Mine sider«, hvorfra du kan downloade e-bogen så ofte du vil. Husk at den kun er til eget brug.

Læs mere om e-bøger her.

Yderligere information

Varenummer 50011
Forfatter Reeves, Michael
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2013
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse