følg os på Facebook

Børnenes Dåbsklub - en gave for livet

 

 

Giv en dåbsgave for livet

 

Børnenes Dåbsklub er for dig, som er forælder, bedsteforælder eller fadder og gerne vil give dit dåbsbarn en gave, som har værdi i mange år. Med Børnenes Dåbsklub giver du ikke kun en gave til barnedåben, men er med til at fejre dåben år efter år.

 

 

Vi gør det hele for dig - du sparer 30-35%

Gennem Børnenes Dåbsklub er du med til at fortælle dit dåbsbarn, hvor stor en gave det er at være døbt. Du tegner et abonnement, hvor du giver dit dåbsbarn en gave hvert år på dåbsdagen. Gaven kan indeholde bøger, musik og spil, som er redskaber til at fortælle barnet om dåben, kristendommen eller troen på Gud. I gaverne er der altid taget højde for dit dåbsbarns alder.

 

Du sparer 30-35% af normalprisen på gaverne, og vi sørger for at dit dåbs­barn får gaven til dåbsdagen. På den måde får barnet en gave fra dig på dets dåbsdag hvert eneste år. Du betaler først for gaven, når vi sender den.

 

Tre forskellige abonnementer

Du har mulighed for at vælge mellem tre abonnementer:

 

Dåbspakker

 

 

Dåbsgave A og B

To abonnementsordninger, hvor du giver dit dåbsbarn en pakke hvert år på dåbsdagen. Indholdet i Dåbsgave A er anderledes end i Dåbsgave B. Det giver dig f.eks. mulighed for at give søskende to forskellige dåbspakker. Du sparer 30% af udsalgsprisen på gaverne og betaler 29 kr. pr. pakke i porto. Pakkerne koster normalt mellem 150-300 kr. Se oversigt over indholdet i DÅBSGAVE A og B her.

 

 

Dåbsgave Ekstra

For dig, der gerne vil give dit dåbsbarn en jævn strøm af bøger, musik og spil, som både kan give gode oplevelser og minde barnet om dåbens gave. Du forærer en dåbspakke to gange om året - på dåbsdagen og på halvåret for dåbsdagen. Du sparer 35% af udsalgsprisen på gaverne og betaler 29 kr. pr. pakke i porto. Pakkerne koster normalt mellem 150-300 kr. Se oversigt over indholdet i DÅBSGAVE EKSTRA her.

 

 

Abonnementsperiode

Abonnementet fortsætter til barnet er 12 år, men du kan til hver en tid opsige dit abonnement.

 

Har du allerede et abonnement i Børnenes Dåbsklub, kan du til hver en tid ændre det til et andet.

 

Har du yderligere spørgsmål til Børnenes Dåbsklub, er du velkommen til at kontakte os på 7593 4455 eller info@daabsklub.dk.

 

 

Bestil dit abonnement her