følg os på Facebook

Børnenes Dåbsklub - en gave for livet

 

 

Giv dit dåbsbarn en gave for livet

 

Som forældre, bedsteforældre eller faddere vil vi gerne give vores dåbsbarn det bedste. Med Børnenes Dåbsklub er du med til at glæde dit dåbsbarn i mange år frem med gaver, der handler om at være døbt, og hvad det vil sige, at tro på Jesus.

 

Du tegner et abonnement, hvor du giver barnet en gave hvert år på dåbsdagen.Gaven indeholder bøger suppleret med musik og legetøj, som er redskaber til at fortælle barnet om dåben og den kristne tro. I gaverne er der taget højde for dit dåbsbarns alder.

 

 

Vi gør det hele for dig - du sparer 30-35%

Du sparer 30-35% af normalprisen på indholdet i pakkerne, og vi sørger for at dit dåbsbarn får pakken til dåbsdagen. På den måde glæder du dit dåbsbarn med en gave hvert år på dåbsdagen. Du betaler først for gaven, når vi sender den.

 

 

Tre forskellige abonnementer

Du har mulighed for at vælge mellem tre abonnementer:

 

Dåbspakker

 

 

Dåbspakke A og B

To abonnementsordninger, hvor du giver dit dåbsbarn en pakke hvert år på dåbsdagen. Indholdet i Dåbspakke A er anderledes end i Dåbspakke B. Det giver dig f.eks. mulighed for at give søskende to forskellige dåbspakker. Du sparer 30% af udsalgsprisen på gaverne og betaler 29 kr. pr. pakke i porto (100 kr. for pakker til udland). Pakkerne koster normalt mellem 150-300 kr. Se oversigt over indholdet i DÅBSPAKKE A og B her.

 

 

Dåbsgave C Ekstra

For dig, der gerne vil give dit dåbsbarn en jævn strøm af bøger suppleret med musik og legetøj, som både kan give gode oplevelser og minde barnet om dåbens gave. Du forærer en dåbspakke to gange om året - på dåbsdagen og på halvåret for dåbsdagen. Du sparer 35% af udsalgsprisen på pakkerne og betaler 29 kr. pr. pakke i porto (100 kr. for pakker til udland). Pakkerne koster normalt mellem 150-300 kr. Se oversigt over indholdet i DÅBSPAKKE C EKSTRA her.

 

 

Abonnementsperiode

Abonnementet fortsætter til barnet er 12 år, men du kan til hver en tid opsige dit abonnement.

 

Har du allerede et abonnement i Børnenes Dåbsklub, kan du til hver en tid ændre det til et andet.

 

 

Sådan gør du

Når du melder dit dåbsbarn ind i Børnenes Dåbsklub, sender vi den første pakke til dig sammen med en velkomsthilsen til barnet. Denne gave kan du tage med til barnedåben (eller forære til barnet ved anden lejlighed, hvis barnet allerede er døbt).

 

De efterfølgende pakker vil automatisk blive sendt til barnet, så de er fremme et par dage før dåbsdagen. Fakturaen bliver sendt til dig på mail. Ønsker du selv at forære de efterfølgende pakker til dåbsbarnet, kan du vælge at få sendt pakkerne til dig, når du melder barnet ind i Dåbsklubben.

 

Har du yderligere spørgsmål til Børnenes Dåbsklub, er du velkommen til at kontakte os på 7593 4455 eller info@daabsklub.dk.

 

 

Forær et abonnement fra kirken

Som kirke har I mulighed for at forære dåbsbarnet et abonnement på Børnenes Dåbsklub for en kortere eller længere periode. Læs mere her.

 

 

Bestil dit abonnement her