følg os på Facebook

Børnenes Dåbsklub - dåbsbarn Børnenes Dåbsklub - logo Børnenes Dåbsklub - en dåbsgave for livet Børnenes Dåbsklub - bøger Børnenes Dåbsklub - musik Børnenes Dåbsklub - spil

 

 

En dåbsgave for livet med Børnenes Dåbsklub

 

Som forældre, bedsteforældre og faddere vil vi gerne give barnet en dåbsgave, som har værdi i mange år. Med Børnenes Dåbsklub giver du ikke kun en gave til barnedåben, men er med til at fejre dåben år efter år.

 


Fortæl barnet om dåben

I Børnenes Dåbsklub er du med til at fortælle barnet, hvor stor en gave det er at være døbt. Det gør du gennem bøger, musik og spil, som kan give anledning til mange hyggestunder med barnet. Du tegner et medlemskab, hvor du giver barnet en gave hvert år til dåbsdagen og på halvåret for dåbsdagen. Du betaler først for gaverne, når vi sender dem.

 

 

Det indeholder gaverne

Gaverne er på forhånd sammensat af bøger, musik og spil som på forskellig måde fortæller barnet om dåben, kristendommen og troen på Gud. I gaverne er der altid taget højde for barnet alder.

 

Se oversigt over indholdet i gaverne

 


Det får du gennem et medlemskab i Børnenes Dåbsklub:

  • Du giver barnet en gave to gange om året på dåbsdagen og på halvåret for dåbsdagen.
  • Gaven kan indeholde bøger, musik og spil, som på hver deres måde fortæller om det kristne budskab.
  • Du får 35 % rabat på de gaver vi sender til barnet i forhold til varernes normale pris. Du betaler først, når vi sender gaverne.
  • Gaverne er altid tilpasset barnets alder.

 

Læs mere om medlemskabet                    Meld dig ind her