følg os på Facebook
Alle vil jo bare elskes

Alle vil jo bare elskes

Vær den første til at bedømme dette produkt

Petersen, Lars Irgens & Mikkelsen, Thomas Bjerg
Pris - 150,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat 7.-31. januar 2022 - fra 1. februar 199,95 kr.

Alle vil jo bare elskes

En livstidsfanges historie og en vens tanker

I 2003 deltager Lars Irgens Petersen i en smugleraktion, hvor 13 tons hash sejles fra Marokko til Danmark. I forbindelse med smugleraktionen begår han et nøje planlagt og kynisk drab. Set med menneskelige briller krydser han den grænse, hvor tilgivelse ikke længere synes mulig.

Lars Irgens Petersen fortæller i denne bog om sin barndom og opvækst i Taastrup; en opvækst, der var præget af social isolation og mangel på kærlighed. Han fortæller ærligt og vedkommende om, hvordan han udvikler en brutal og grænseløs adfærd – og om, hvordan han i dag kæmper for at gøre op med sin fortid med hjælp fra kirken og gode venner.

Foruden Lars Irgens Petersens biografi indeholder bogen 13 essays om skam, skyld, empati, fremmedgørelse, psykopati, ondskab, nåde mv. De er skrevet af en god ven, som nægter at acceptere den præmis, at forbrydere er umennesker, hvis livsfortællinger man ikke behøver at interessere sig for.

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her

Anmeldelser

»Bogen er både rystende og fuld af håb. Lars Irgens Petersens liv i kriminalitet er barskt og råt, men et menneske er ikke bare sin fortid. Der er altid et håb, lyder det fra kristendommen. Bogen er også fuld af klogskab og ømhed. Alle vil jo bare elskes, ja, men ikke alle bliver det fra begyndelsen af livet, og så er det godt med gode venner.«
Søren Hermansen, Kristeligt Dagblad

»Giver os både den rå, usminkede fortælling fra den mørke side af samfundet – og så den kristne, analytiske kommentar, der kommer vidt omkring. Kombinationen er spændende – og tankevækkende. Ikke mindst i et samfund, hvor vi i årevis har skærpet domme og straffe. Der er stof til en grundig politisk og menneskelig diskussion i denne bog.«
Arne Mariager, Jysk Fynske Medier

Udgivet på Lohse.

Yderligere information

Varenummer 6578
Forfatter Petersen, Lars Irgens & Mikkelsen, Thomas Bjerg
Stregkode 9788756463706
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-564-6370-6
Udgivelsesår 2019
Sider 280
Størrelse 15,8 x 22,2 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse