følg os på Facebook
Livshistorie og følelser - Tag jer af.. II - E-bog

Livshistorie og følelser - Tag jer af.. II - E-bog

Vær den første til at bedømme dette produkt

Elstad, Gunnar
Pris - 99,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

OBS: Før du køber e-bogen, skal du huske at logge ind – eller oprette et log ind til lohse.dk. Så bliver filen gemt under dit log ind på »Mine sider«.

Gunnar Elstads klassikere, nu som praktiske e-bøger. Obligatorisk læsning for alle, der arbejder med sjælesorg - og for dig, der vil have hjælp til at arbejde med dig selv. Serien »Tag jer af hinanden« er grundbøger i sjælesorg og psykologi ud fra et kristent perspektiv. Hvad er det - og hvad er det ikke? Hvor langt kan mennesker nå, hvor må Gud tage over? Hjælp, råd og gode eksempler.

Vi er alle i høj grad præget af vores familie og vores fortid – på både godt og ondt
Denne bog henvender sig til alle, der ønsker at få større indsigt i, hvad dette betyder. Den hjælper læseren til at få overblik over sin livshistorie, bedre forståelse af egne følelser og reaktioner samt til at se, hvad Bibelen siger om vigtige sider af livet.
Desuden håber forfatteren at kunne sætte sjælesørgere i stand til at »gå nogle flere skridt« sammen med dem, der ønsker at lære sig selv bedre at kende og komme ud af uheldige tanke- og handlingsmønstre.

Download gratis EPUB-uddrag af bogen her

Tag jer af hinanden - sjælesorg og psykologi, hvor alle kan være med
Serien »Tag jer af hinanden« består af fire titler, der kan læses hver for sig. Størst udbytte får man dog af hele serien. Du kan købe alle fire bøger for kun 249,95

E-bøgerne udgives af LogosMedia og har samme indhold som den seneste trykte udgave (2008), nu udsolgt.

Om forfatteren
Gunnar Elstad (født i Norge 1946) er uddannet i teologi, informatik og psykologi. Han har arbejdet med litteratur, forkyndelse og sjælesorg i det kristne studenterarbejde samt i Norsk Luthersk Misjonssamband. Desuden har han i seks år været ansat ved Indremisjonsselskapets center for vækst og udvikling. For tiden er han fast forkynder i Misjonssalen i Oslo. Han har skrevet en række bøger, hvoraf flere foreligger på dansk.

Vejledning

E-bogen er i formatet epub. Det betyder, at den kan læses med alle e-bogslæsere, smartphones og tablets.

Når du har købt en e-bog, får du et link til »Mine sider«, hvorfra du kan downloade e-bogen så ofte du vil. Husk at den kun er til eget brug.

Læs mere om e-bøger her.

Yderligere information

Varenummer 50032
Forfatter Elstad, Gunnar
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2014
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt