følg os på Facebook
Hverdag i evangeliets kraft

Hverdag i evangeliets kraft

Vær den første til at bedømme dette produkt

Kuravackal, Justin m.fl.
Pris - 99,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Hverdag i evangeliets kraft

En guide til smågrupper om at vokse i Kristus
af Brad Watson, Abe Meysenburg, Jeff Vanderstelt, Justin Karavackal

Denne guide er en hjælp til at tage evangeliet om Jesus med ind i alle livets rum og afkroge. Som kristne er vi Jesu disciple og lever af den kraft, der er i evangeliet. Vi kan og skal ikke selv gøre det, som Gud ved sin Helligånd vil gøre i os gennem evangeliet om Jesus.

16 samlinger

I det helt lille fællesskab på typisk tre personer bliver I guidet gennem 16 samlinger, hvor I både dykker ned i evangeliet og afdækker de forhold, som hindrer evangeliets udfoldelse i jeres liv. I kommer tæt på hinanden både i tro og liv og skal være klar til både at give og modtage udfordringer, opmuntringer og hjælp fra hinanden.

Fra bogens forord

I denne guide handler det om de helt små fællesskaber på typisk tre personer af samme køn. Fællesskaberne kaldes DNA-grupper.

Guiden er et resultat af projektet Discipel 24-7 – hverdag i evangeliets kraft, som blev skudt i gang i forsommeren 2018. Projektet er drevet af Luthersk Mission i samarbejde med Københavnerkirken og er støttet af BorgFonden.

Vi følger med denne guide op på studiehæftet »Gud, mig og min næste«. Dette studiehæfte er blevet særdeles godt modtaget og er allerede trykt i tre oplag.

... I bedste Soma-stil vil vi opfordre til ikke at fokusere på metoder og koncepter, men derimod til at lade sig inspirere af de bibelske mønstre og principper, som udfoldes i guiden.


Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her inklusiv hele forordet.

Udgivet på LogosMedia.

Yderligere information

Varenummer 6611
Forfatter Kuravackal, Justin m.fl.
Stregkode 9788774258148
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-7425-814-8
Udgivelsesår 2019
Sider 160
Størrelse 14,8 x 21 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt