følg os på Facebook
Valget - E-bog

Valget - E-bog

Vær den første til at bedømme dette produkt

Dahl, Ketty
Pris - 49,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

OBS: Før du køber e-bogen, skal du huske at logge ind – eller oprette et log ind til lohse.dk. Så bliver filen gemt under dit log ind på »Mine sider«.

»Valget« er en nøgleroman. Vi befinder os i tiden op til folketingsvalget, hvor spørgsmålet om abort igen er aktuelt. De personlige og politiske historier kædes sammen på en måde, så problemstillingerne bliver nærværende og påtrængende.

»Forfatteren bestræber sig på at udstyre også modparten med plausible argumenter, og derved skabes der en dialog, der bliver vedkommende.«
Kristeligt Dagblad

Forfatteren til denne bog udfordrer tavsheden. Hun udfordrer de mange »gode mennesker«, der tier i forhold til spørgsmålet om provokeret abort. Måske i en følelse af afmagt og opgivenhed. Eller fordi det er svært at argumentere over for omgivelser, der betragter provokeret abort som en indlysende rettighed.
...
Der tages et nuanceret livtag med også de svære spørgsmål i abortdebatten, der hvor enhver af os kan komme i tvivl, og det gøres i en sproglig form, som fænger. Der er hjerteblod i det, hjerte for det ufødte menneske, for kvinden, der lades i stikken med en umenneskelig stor byrde, for et samfund som forråes mere og mere med en lov, der tilsidesætter det svage menneskes værdi. Lad dig udfordre af den!«
Ellen Højlund Wibe
Landssekretær i Retten til Liv


Vejledning

E-bogen er i formatet epub. Det betyder, at den kan læses med alle e-bogslæsere, smartphones og tablets.

Når du har købt en e-bog, får du et link til »Mine sider«, hvorfra du kan downloade e-bogen så ofte du vil. Husk at den kun er til eget brug.

Læs mere om e-bøger her.

Yderligere information

Varenummer 50009
Forfatter Dahl, Ketty
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2013
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse