følg os på Facebook

Kategori: Om Credo

Credo logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Credo Forlag er en arbejdsgren inden for KFS og har eksisteret siden 1976. Driften af forlaget blev overdraget til Forlagsgruppen Lohse i 2008. 

 

Credo udgiver bøger til:
- ny viden
- ny bibelglæde 
- udfordring for tro, tanke og studium 
- opbyggelse 
- vejledning i livet som kristen

Credo udgiver omkring 6 titler om året.

 

Credo Kommentaren

Udgivelsen af serien Credo Kommentaren blev påbegyndt af et udvalg under Credo Forlag i 1976. Siden 2008 har Forlagsgruppen Lohse stået for udgivelsen af serien.

 

Credo Kommentaren har som mål at skabe en bibeltro kommentar til alle de bibelske skrifter. Bøgerne i serien skrives af teologer, præster og teologiske forskere og har som målgruppe teologi- og religionsstuderende, forskere i teologi, præster, undervisere og andre med interesse for teologi og kirke. Credo Kommentaren leverer en vers for vers kommentar til teksten på baggrund af grundteksten og ønsker at formidle det på en måde, så ikke-teologer også kan få udbytte af at arbejde med bøgerne i serien.

 

Det faglige ansvar for Credo Kommentaren ligger hos Credo Kommentarudvalget, som er ansvarlige for, at kommentarerne gennemgår et peer review og bliver vurderet af redaktionsuafhængige fagfæller, før de eventuelt antages. Udvalget består af professor i NT på Menighedsfakultetet, Peter Legarth, lektor i NT på Dansk Bibel-Institut, Torben Kjær samt cand. theol. Paul Arne Nyborg, cand. theol. og redaktør på Forlagsgruppen Lohse, Jacob Bank Møller samt cand. theol.
og forlagschef på Forlagsgruppen Lohse, Holger Skovenborg.

 

Kontakt Credo

Forlagsgruppen Lohse, Korskærvej 25, 7000 Fredericia

Tlf. 7593 4455

E-mail: info@credo.dk