følg os på Facebook
At give det videre

At give det videre

Vær den første til at bedømme dette produkt

Holmgaard, Heine Kun 2 på lager
Pris - 149,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

»Heine Holmgaard giver en frigørende vejledning i, hvordan vi kan give det videre, hvordan vi kan være vidnesbyrd om Jesus ... Jeg kan genkende mig selv i bogen. Jeg kender de problemstillinger og tanker, som Heine Holmgaard tager fat på, og det tror jeg også andre vil gøre!«
Jørgen Knudsen, IMT

Hjertesagen i denne bog er Bibelens to svar på spørgsmålet: »Hvad er det største, Gud har gjort?«

Ofte hører vi blot ét svar: »At Gud sendte Jesus for at frelse os.« Men forud for det er der et andet svar: »At Gud skabte os som det største og mest værdifulde af alt!«. Guds kærlighed møder vi først i skabelsens evangelium, dernæst i frelsens evangelium. Og vi må have begge evangelier med for rigtigt at forstå, hvem Gud er.

Ud fra de to svar udfolder bogen, hvordan Gud har skabt os til at leve et diakonalt liv. Ved selve det, at vi er skabt med øjne, ører, hænder og mund, har vi alle fået evner, hvormed vi kan række værdifulde dråber af Guds kærlighed videre til andre.

Bogen rummer også et studiemateriale med korte oplæg, øvelser og spørgsmål. Materialet er både egnet til personlig refleksion og til brug i bibel- og studiekredse, hvor man ønsker at vide mere om og praktisere diakoni i en moderne kontekst.

Yderligere information

Varenummer 5731
Forfatter Holmgaard, Heine
Stregkode 9788756460422
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-564-6042-2
Udgivelsesår 2009
Sider 208
Størrelse 14,5 x 18 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse