følg os på Facebook
Anden Mosebog (Credo Kommentaren)

Anden Mosebog (Credo Kommentaren)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Thomsen, Jørgen Bækgaard
Pris - 200,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat pr. 31. januar 2019 - før 299,95 kr.

Anden Mosebog

er en afgørende og vigtig del af den jødiske historie.

For tidligere sognepræst Jørgen Bækgaard Thomsen går interessen for og kærligheden til Anden Mosebog tilbage til hans tid som præst i Jerusalem i 1980’erne.

Han har fundet det naturligt at undersøge jødisk forståelse og udlægning af Anden Mosebog. Samtidig skal skriftet læses i lyset af Det Nye Testamente, som er en afgørende del af vores Bibel.

Nyttigt opslagsværk

Credo Kommentaren er et nyttigt opslagsværk både i det personlige bibelstudium og i en bibelkreds. Den er en værdifuld hjælp for alle forkyndere og studerende.

Den første Credo Kommentaren udkom i 1977. Serien udvides løbende. Du kan se, hvilke bøger du stadig kan få i højremenuen.

Om Credo Kommentaren

Credo Kommentaren har som mål at skabe en bibeltro kommentar til alle de bibelske skrifter.

Bøgerne i serien skrives af teologer, præster og teologiske forskere og har som målgruppe teologi- og religionsstuderende, forskere i teologi, præster, undervisere og andre med interesse for teologi og kirke.

Credo Kommentaren leverer en vers for vers kommentar til teksten på baggrund af grundteksten og ønsker at formidle det på en måde, så ikke-teologer også kan få udbytte af at arbejde med bøgerne i serien.

Kommentarudvalget

Det faglige ansvar for Credo Kommentaren ligger hos Credo Kommentarudvalget, som er ansvarlige for, at kommentarerne gennemgår et peer review og bliver vurderet af redaktionsuafhængige fagfæller, før de eventuelt antages.

Udvalget består af professor i NT på Menighedsfakultetet, Peter Legarth, lektor i NT på Dansk Bibel-Institut, Torben Kjær samt cand. theol. Paul Arne Nyborg, cand. theol. og redaktør på Forlagsgruppen Lohse, Jacob Bank Møller samt cand. theol. og forlagschef på Forlagsgruppen Lohse, Vibeke Sode Hjorth.

Serien har ISSN 2246-2481

Yderligere information

Varenummer 6376
Forfatter Thomsen, Jørgen Bækgaard
Stregkode 9788772423616
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-7242-361-6
Udgivelsesår 2014
Sider 448
Størrelse 22 cm x 14 cm.
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt