følg os på Facebook
Alle himlens stjerner

Alle himlens stjerner

Vær den første til at bedømme dette produkt

Knudsen, Anette Broberg
Pris - 199,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

»Bogen igennem glæder man sig over et dejligt, poetisk sprog, der i sig selv er en nydelse at læse. ... Det er en bog der sætter mange tanker i gang, som man ikke så hurtigt bliver færdige med.«
John Ørum Jørgensen, IMT

Bålene blusser i Kana’ans kølige nat – i Abrahams lejr, i Hebron og bag de ældgamle bymure i Salem. Abrahams søn Ismael er taget af sted på en rejse, han ikke forstår formålet med, og som kaster ham ud i et opgør på liv og død. Også hans halvsøster, slavepigen Tamit, er på en rejse, hun ikke selv har valgt, og ved nattens bål knyttes trådene i deres historier sammen. Begge er bundet af en forkrøblet kærlighed til deres mor, Hagar, der styrer familien fra sit telt ude i ørkenen.
Tamit har en hemmelighed, som ingen må vide, men en dag bliver hun nødt til at afsløre den.

»Hun slog øjnene op, og det var, som om de ikke rigtig kunne vænne sig til det almindelige dagslys. Noget som et brus af hvide vinger forlod hende og forsvandt op i den høje luft med en fin og fjern lyd. Det første, hun lagde mærke til, var røgen. En mørk og kras røg, der rev i næseborene. Og så den kvalmende lugt af brændt kød og hår«.

Yderligere information

Varenummer 5791
Forfatter Knudsen, Anette Broberg
Stregkode 9788756460750
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-6075-0
Udgivelsesår 2009
Sider 224
Størrelse 12,5 x 20 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt