Web-banner

Skab sprog for troen med julemagasinet 24:12

»Vi mangler sprog for tro og mod til at bruge det sprog.«

Citatet kommer fra journalist og radiovært Jesper Borup, der i dette års udgave af 24:12 fortæller om, hvordan han mødte Jesus i en helt almindelig københavnerlejlighed for mere end 20 år siden.

Sådan kan I bruge 24:12

Julemagasinet 24:12 er et lækkert og imødekommende magasin, der egner sig til at dele ud op til jul. Det er skrevet med henblik på mennesker, der ligesom Jesper Borup søger et sted, hvor der er plads til at tale om liv og tro.

I kan dele magasinet ud i kirken til en julekoncert eller juleaften, til et julemarked i missionshuset, på skolen eller som en julehilsen til naboer og venner.

Du finder tre konkrete idéer her.

Du kan ikke længere forudbestille julemagasinet, men der er stadig rabat, hvis du bestiller mere end 25 stk.

Læs mere og bestil her.

Indhold og levering

Det kan du læse om i årets 24:12:

  • Mød journalist og radiovært Jesper Borup, som på en helt almindelig hverdag fik besøg af Jesus i sin lejlighed.
  • Ditte Olsen reflekterer over, hvad »hjem« betyder for os i juletiden.
  • Tag med til »Valfart« på Helgenæs, hvor der er plads til friluftsliv, aktiviteter, fordybelse og fælleskab væk fra hverdagens travlhed.
  • Lektor og forfatter Leif Andersen fortæller om, hvorfor en kirke ser ud, som den gør, og hvad arkitekturen og kunsten betyder.
  • Hør om Nanna Porsmose, der ikke kendte meget til kristendommen, indtil hun en dag fik en særlig oplevelse til en barnedåb i kirken.
  • Julenovelle af Ester Frich Dam-Larsen.
  • Ni refleksioner til jule- og nytårsdagene skrevet af Merete Bandak.
  • Sjove og sære juletraditioner fra hele verden.

LEVERING

Julemagasinet 24:12 udkommer den 2. november, og vi forventer at få det på lager i uge 42. Når du har forudbestilt 24:12, skal du være opmærksom på, at du skal betale den faktiske porto for at få magasinerne tilsendt. Har du valgt at afhente magasinerne, skriver vi til dig, når de ligger klar.

Forær juleevangeliet til børnene

I julen er der mange aktiviteter for børn i kirken. Brug anledningen og forær dem en gave, der fortæller børnene om englenes glade budskab julenat.

Du kan vælge mellem fem små julebøger til forskellige aldersgrupper. Der ligger en lille smagsprøve under hver enkelt vare.

Du kan læse mere om de enkelte udgivelser her og bestille dem sammen med 24:12 her.

Mængderabat 

20-99 stk.: 12 kr./stk. | 100+ stk.: 10 kr./stk.

Normalpris: 19,95 kr.