Web-banner-24-12

Del julens budskab med julemagasinet 24:12

Forudbestil senest fredag den 30. september og spar op til 70%

Julemagasinet 24:12 er et lækkert og imødekommende blad, som griber fat i julens indhold og fortæller den gode historie om mennesker, livet og troen på Gud. 

Mange menigheder, sogne og foreninger har i flere år brugt julemagasinet 24:12 til uddeling op til jul, f.eks. til julemarkeder, kirkekoncerter, ældremøder og ikke mindst juleaften, hvor mange mennesker har tradition for at gå i kirke. Magasinet egner sig også til at dele ud blandt venner, familie, kolleger og naboer. I 2021 nåede magasinet ud til mere end 17.000 mennesker.

I DETTE ÅRS UDGAVE KAN DU BL.A. LÆSE OM:

    • Hvordan naturen er det sted, hvor Astrid Ishøi finder ro, kobler fra og får en snak med Gud. Det gjorde hun også som deltager i programmet »Alene i vildmarken«, hvor hun opholdt sig alene i Norge i 25 dage.
    • Den gode samtale, som med enkle redskaber kan finde vej ind i familielivet og en hverdag, fyldt med praktiske gøremål og planlægning.
    • At julens budskab om håb og fred har inspireret store forfattere som H.C. Andersen, C.S. Lewis, Astrid Lindgren og Leo Tolstoj.
    • Og ikke mindst ni refleksioner af Anders Solgaard til jule- og nytårsdagene, der handler om, at du er ønsket af Gud.

LEVERING

Julemagasinet 24:12 udkommer den 27. oktober, og vi forventer at få det på lager i uge 41.

Når du forudbestiller, kan du vælge, om du vil afhente din bestilling hos Forlagsgruppen Lohse, Korskærvej 25, Fredericia. Ellers sender vi magasinet til dig i begyndelsen af november. Vær opmærksom på, at du skal betale den faktiske porto for at få magasinerne tilsendt. 

Forær juleevangeliet til børnene

I julen er der mange aktiviteter for børn i kirken. Brug anledningen og forær dem en gave, der fortæller børnene om englenes glade budskab julenat.

I år udgiver vi en lille bog til de mindste Fåret i stalden. Du kan også fortsat bestille disse fire andre udgivelser.

Mængderabat 

20-99 stk.: 12 kr./stk. | 100+ stk.: 10 kr./stk.

Normalpris: 19,95 kr.