følg os på Facebook

24-12 Et julemagasin 2021

 

 

Del julens budskab ud med julemagasinet 24:1224:12 Forudbestilling rabatter

 

Julemagasinet 24:12 er et lækkert og imødekommende blad, som griber fat i julens indhold og fortæller den gode historie om mennesker, livet og troen på Gud. 

 

Mange menigheder, sogne og foreninger har i flere år brugt julemagasinet 24:12 til uddeling op til jul, f.eks. til julemarkeder, kirkekoncerter, adventsmøder og juleaften, hvor mange mennesker har tradition for at gå i kirke. Magasinet egner sig også til at dele ud blandt venner, familie, kolleger og naboer. I 2020 nåede magasinet ud til mere end 17.000 mennesker.

 

 

FORUDBESTIL NU OG SPAR OP TIL 75%

Forudbestiller du julemagasinet 24:12 senest den 26. september kan du spare op til 75% på udsalgsprisen. Læs om de fordelagtige priser i den røde boks. Bestil her.

 

 

I DETTE ÅRS UDGAVE KAN DU BL.A. LÆSE OM:

  • Den prisbelønnede forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky, der som voksen fandt ud af, at Gud findes, og at han vil hende det godt. Nu betyder troen alt for hende.
  • Refleksioner over navnet Jesus til hver dag i julen.
  • En artikel om Bibelens relevans i 2021 af Uffe Kronborg.
  • En inspirerende artikel med familien Fuhrmann om at tænke bæredygtigt og klimavenligt i en almindelig dagligdag.
  • Genbrugsbutikkerne og deres betydning for mennesker, hjælpeorganisationer, miljøet og verden.

Du kan læse en smagsprøve her.


Hvis du ønsker en udførlig oversigt over indholdet, kan du skrive til info@lohse.dk. Så sørger vi for, at du får den tilsendt.

 

 

LEVERING

Vær opmærksom på, at vil lægger den faktiske porto på fakturaen, hvis vi skal sende magasinerne med posten. Du har også mulighed for selv at hente dem hos Forlagsgruppen Lohse, Korskærvej 25, Fredericia. Julemagasinet 24:12 kommer på lager medio oktober.

 

 

 

 

 

 

 

 

Julebøger til børn

  • Bibelens relevans i 2021 – en artikel af Uffe Kronborg