følg os på Facebook

24:12 Et julemagasin 2019

 

Forudbestilling af julemagasinet 24:12

 

Julemagasinet 24:12 er et lækkert og imødekommende blad, som griber fat i julens indhold og fortæller den gode historie
- om mennesker, om livet, om troen og om Gud. 
I 2018 nåede magasinet ud til mere end 19.000 danskere.


24:12 er skrevet med henblik på læsere, som ikke kender kristendommen indefra, men som er gerne vil læse et julemagasin,
der beskæftiger sig med livet, Gud og julens budskab. Forside af 24:12 2019

 

I år kan du bl.a. læse:

  • Interview med Noa Bak-Pedersen, der er sprinter mod alle odds. Et nyt hjerte, en hjerneskade og en spastisk lammelse kan ikke stoppe Noa, der i dag er blandt Europas hurtigste sprintere. Han kunne i lang tid ikke acceptere sit handicap, men finder sin værdi i, at Gud godt kan bruge ham.
  • Det bedste vi kan gøre for vores børn er at elske hinanden: Interview med ægteparret Tove og Thorkild Kristensen, der tog imod kommunens gratis tilbud om at komme på kursus i parforhold. 
  • Man kan gå langt på et enkelt ord: Oplev en formiddag med gå-meditation sammen med Peter og Berith Madsen.
  • Opskrifter og eftertanke til adventstiden og julen.

 

BESTIL LIGE NU TIL KUN 15 KR.

Du kan igen i år forudbestille magasinet til en meget fordelagtig pris. 

 

  • Bestiller du minimum 100 stk. senest den 22. september 2019 får du magasinet for kun 15 kr. pr. stk. Dermed får du 100 julemagasiner for kun 1.500 kr.! Normalprisen er 49,95 kr./magasin, så du sparer 3.500 kr. i forhold til normalprisen.

 

24:12 udkommer den 24. oktober, og vi forventer at sende det ud i begyndelsen af november. Vi tillægger ordren den faktiske porto, med mindre I afhenter ordren. 

 

 

DEL UD TIL BØRNENE

I julen er der mange aktiviteter for børn i både kirker og foreninger. Her vil en lille gave til børnene skabe stor glæde. I år har vi tre forskellige tilbud:Dengang der ikke var plads

  • Nyhed: »Dengang der ikke var plads« fortalt af Bo Knudsen og illustreret af Rasmus Najbjerg. Det er juleaften og morfar fortæller Emma og William om dengang, der ikke var plads i Betlehem. Bogen er 17 x 15 cm, 24 sider og henvender sig både til børnehavebørn og skolebørn i de mindre klasser. Få en smagsprøve af udvalgte sider her.
    Skærmpræsentation: Bogen tegninger er i farver og kan købes til visning på storskærm. Indeholder 12 opslag. Pris: 299,95 kr.

  • Malebogen »Den første juleaften« illustreret og fortalt af Marie Brøgger Najbjerg. Få en smagsprøve her. Malebogen er 15 x 15 cm og på 24 sider og henvender sig primært til børnehavebørn.

  • Aktivitetshæftet »Læs og leg juleevangeliet«, som henvender sig primært til skolebørn i de mindre klasser. Aktivitetshæftet er i A4-størrelse og på 16 sider. Få en smagsprøve her.

Ved bestilling af 20-99 stk.: 12 kr. pr. stk.

Ved bestilling af 100 stk. eller mere: 10 kr. pr. stk.

 

Forudbestilling af 24:12