følg os på Facebook

Når Gud helbreder

Tada, Joni Eareckson
Pris - 199,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

»Det har berørt mig dybt at læse Jonis bog. Præcis sådan opleves det at leve helt derude i afmagtens realitet, hvor ord fra Gud er det eneste, der kan trænge igennem med lys og håb.

I bogen fortæller Joni personligt og sårbart om sin fortvivlelse, sit håb om helbredelse, sine livtag med alle spørgsmålene om, hvorfor og hvor længe Gud tillader lidelsen. Men også om sin erfaring af livsfællesskabet med Jesus i smerten og af, hvad sand guddommelig helbredelse er. Her i livet og i Himlen – lige om lidt.

Joni spreder Kristusglæde, livsglæde og håb med gode ord til mennesker, der kender smerten indefra.«
Inger Margrethe Kofod-Svendsen, cand. theol., Vanløse

Yderligere information

Varenummer 6099
Forfatter Tada, Joni Eareckson
Stregkode 9788774257707
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-7425-770-7
Udgivelsesår 2013
Sider 288
Størrelse 13 x 19 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Hvor man ser lyset, når alt ser helt håbløst ud.
Bedømt af Hinderfelt (Indsendt den 22/11/14)
En absolut suveræn bog, hvor Joni fortæller om det liv, som nu har kostet hende ca 40 år i rullestol. Lam fra skulderne og nedefter. Men når man læser hendes livsglæde og ukuelige vilje til trods for at hun nu også har voldsomme smerter konstant, som smertelindrende medicin ikke hjælper vildt meget på, er vildt inspirerede. At læse om, hvordan hun til trods for sit mega handicap alligevel formår at male, skrive bøger, forberede radioudsendelser, holde foredrag og være en kæmpe opmuntring for andre raske som syge rundt om i verden er skønt. Hendes meget tætte liv med Gud er en inspiration for os alle. En bog som jeg absout kan anbefale til andre at læse. Selv om livet er hårdt og føles mørkt, så er der lys i mørket. Jesus vandrer tæt ved siden af enhver. Det er bare at række ud efter ham. Tag imod ham som din frelser og ven.

Andre varer, som måske har din interesse