følg os på Facebook

Bøjlebirger og den forsvundne prinsesse

Vær den første til at bedømme dette produkt

Teglgaard, Thomas Kun 3 på lager
Pris - 149,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Bøjlebirger og den forsvundne prinsesse

er en rablende aktionhistorie om en dreng, som ingen regner med, og som sådan set heller ikke regner med sig selv. Men da det ser allersortest ud, sker der ting og sager, Birger aldrig i sin vildeste fantasi kunne have drømt om.

Hverken kvik, stærk eller køn

Det går ikke så godt for Birger. Ikke nok med, at han bliver drillet med sit udseende og sine dårlige evner (og indrømmet: Han er hverken kvik, stærk eller køn), en dag i omklædningsrummet i skolen står der en engel
foran ham og siger, at han er udvalgt til en ganske særlig opgave. En pige er blevet kidnappet, og det er Birger, der skal befri hende.

Vi har alle længe hungret efter en kristen superhelt ... og det gør vi sådan set stadig. For er der noget, Birger ikke er, så er det en superhelt. Alligevel holder han stædigt fast i sin søgen efter den kidnappede pige – især da Miriam med fregnerne også på mystisk vis forsvinder.

Anbefaling

»... Bogen tager fat om bl.a. emner som: »Hvem er jeg?«, »Hvorfor er jeg sådan?«, »Hvorfor ser jeg ud, som jeg gør?«, »Kan jeg overhovedet bruges til noget?« Dette gøres på en god, indlevende, humoristisk og afslørende måde. Her er der ingen platte svar. Sproget er i det hele taget lettilgængeligt og nutidigt.«
Britta M.T. Schmidt, Tro & Mission

Yderligere information

Varenummer 5525
Forfatter Teglgaard, Thomas
Stregkode 9788756459822
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-5982-2
Udgivelsesår 2007
Sider 136
Størrelse 12,5 x 20
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse