følg os på Facebook

Aldrig for sent at blive et lykkeligt barn

Vær den første til at bedømme dette produkt

Forsberg, Terje
Pris - 50,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Juni 2017: Nedsat til 50 kr. - de sidste eksemplarer er gulnede.

Terje Forsberg flyttede under opvæksten fra sted til sted i Norge og boede under usle kår sammen med en far, der var alkoholiker og voldelig, og en mor, som var kuet og svag. Ingen hjalp familien eller børnene, og i skolen deltog selv lærerne i mobningen.
Da han var 20 havde han levet på søen i tre år, men blev så sendt hjem med besked om aldrig at komme tilbage. Da var han et vrag, en slagsbror og aldrig ædru. Men en aften, på vej efter hjemmebrændt, slap han fri af bitterheden og hadet efter et liv uden kærlighed.

»Terje oplevede så uhyggeligt megen ondskab og ydmygelse. Hvorfor var der ingen, der reagerede? Det kunne have kostet Terje livet, men så skete der noget helt specielt …
Terjes historie er hjerteskærende. Den udfordrer os til at »vove at se« de omsorgssvigtede børn – og reagere! For disse børn kan et enkelt menneskes reaktion gøre forskellen – på en uhyggelig og en lykkelig barndom!«

Tove Videbæk

Fodspor-serien
Gud fører ofte mennesker ad mærkelige veje. Fodspor-serien giver os mulighed for at slå følge med nogle af dem et stykke ad vejen.

Yderligere information

Varenummer 5561
Forfatter Forsberg, Terje
Stregkode 9788756460316
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-564-6031-6
Udgivelsesår 2008
Sider 144
Størrelse 15,5 x 23 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt