følg os på Facebook

Den smukke Gud

Reeves, Michael
Pris - 199,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Om kærlighed, glæde, skønhed - og treenighed

»Vi tror på Gud Fader … hans enbårne søn … og på Helligånden.« Sådan lyder det i kirken hver søndag. Den kristne kirke tror på Treenigheden, men hvad betyder det egentlig, at Gud er treenig? Er det vigtigt? Hvis ja, hvorfor?

Michael Reeves viser engageret, at Treenigheden står bag alt det gode i livet. At ord som kærlighed, glæde og skønhed kun giver mening, fordi Gud er treenig.

»Denne bog er en gave til kirken. Og til alle andre, som undrer sig over, hvem Gud er, eller hvorfor han skulle være værd at have med at gøre.
Reeves formidler med glimt i øjet og glæde i hjertet. Han viser os en Gud, der er alt andet end kedelig, støvet og uinteressant.

Advarsel: Bogen kan kun læses med risiko for at få hjertet gennemvarmet, så det kan mærkes fra de små grå øverst og helt ud i tæerne – gennemvarmet af glæde og forundring over, hvem Gud er. Det gjorde den i hvert fald for mig.«
Carsten Kofoed Espersen, Studentersekretær i KFS

E-bog

Fås også som e-bog

Yderligere information

Varenummer 6220
Forfatter Reeves, Michael
Stregkode 9788772423517
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-7242-351-7
Udgivelsesår 2013
Sider 192
Størrelse 13 x 18 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Treenigheden en fantastisk størelse
Bedømt af Michael (Indsendt den 24/06/13)
Denne bog lever på bogstavet op til sit navn, man sidder efterfølgende, man bliver overbevist om Gud som en sand og en levende Gud, og Guds kærlighed bliver kun tydligere som man vender hver side.
Bogen er let at læse, og argumentationen giver god mening.
Super bog!
Andre varer, som måske har din interesse