følg os på Facebook

Alle vil jo bare elskes

Vær den første til at bedømme dette produkt

Petersen, Lars Irgens & Mikkelsen, Thomas Bjerg
Pris - 199,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Alle vil jo bare elskes

En livstidsfanges historie og en vens tanker

I 2003 deltager Lars Irgens Petersen i en smugleraktion, hvor 13 tons hash sejles fra Marokko til Danmark. I forbindelse med smugleraktionen begår han et nøje planlagt og kynisk drab. Set med menneskelige briller krydser han den grænse, hvor tilgivelse ikke længere synes mulig.

Lars Irgens Petersen fortæller i denne bog om sin barndom og opvækst i Taastrup; en opvækst, der var præget af social isolation og mangel på kærlighed. Han fortæller ærligt og vedkommende om, hvordan han udvikler en brutal og grænseløs adfærd – og om, hvordan han i dag kæmper for at gøre op med sin fortid med hjælp fra kirken og gode venner.

Foruden Lars Irgens Petersens biografi indeholder bogen 13 essays om skam, skyld, empati, fremmedgørelse, psykopati, ondskab, nåde mv. De er skrevet af en god ven, som nægter at acceptere den præmis, at forbrydere er umennesker, hvis livsfortællinger man ikke behøver at interessere sig for.

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her

»Jeg indledte med at sige, at hun helst ikke måtte afbryde mig, når jeg berettede min historie. Hun kunne vælge at tro på den eller lade være. Det var hun indforstået med. Jeg lagde hårdt ud med for første gang under hele sagen at sige: »Ja, jeg er skyldig i drabet på Kim Simonsen!« Derefter fortalte jeg hele historien. Og hold da op, hvor det lettede. Jeg forstår stadigvæk ikke, at det var det, som skulle blive gennembruddet for mit videre arbejde med mig selv, men det blev det.«
Lars Irgens Petersen

Udgivet på Lohse.

Yderligere information

Varenummer 6578
Forfatter Petersen, Lars Irgens & Mikkelsen, Thomas Bjerg
Stregkode 9788756463706
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-564-6370-6
Udgivelsesår 2018
Sider 280
Størrelse 15,8 x 22,2 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse