følg os på Facebook

24-12 Udkommer snart

 

Forudbestil julemagasinet 24:12 til uddeling

 

 

Julemagasinet 24:12 er et lækkert og imødekommende blad, som griber fat i julens indhold og fortæller den gode historie - om mennesker, om livet, om troen og om Gud. I 2017 nåede magasinet ud til mere end 15.000 danskere.


Smagsprøve på 24:12

24:12 er skrevet med henblik på læsere, som ikke kender kristendommen indefra, men som er gerne vil læse et julemagasin, der beskæftiger sig med livet, Gud og julens budskab. 

 

I år kan du bl.a. læse:

  • Et stort interview med den dansk-irakiske tv-vært Dina Al-Erhayem. Hun fortæller om, hvordan hun som arabisk ateist mødte en levende kristentro, da hun gik ind i en kirke og oplevede bøn og nærvær. 
  • Stå af ræset: Tre artikler der sætter fokus på medieforbrug og alt det er følger med
  • Et interview med Judith Jønsby og hendes organisation »Papmor«, der arbejder på frivillig basis for at hjælpe udsatte børn. 

 

 

BESTIL LIGE NU TIL KUN 15 KR.

 

Du kan igen i år forudbestille magasinet til en meget fordelagtig pris. 

 

  • Bestiller du minimum 100 stk. senest den 21. september 2018 får du magasinet for kun 15 kr. pr. stk. Dermed får du 100 julemagasiner for kun 1.500 kr.! Normalprisen er 49,95 kr./magasin, så du sparer 3.500 kr. i forhold til normalprisen.

 

24:12 udkommer den 25. oktober, og vi forventer at sende det ud i begyndelsen af november. Vi tillægger ordren den faktiske porto, med mindre I afhenter ordren. 

 

 

DEL UD TIL BØRNENE

 

Børnene skal ikke snydes. I år har vi to forskellige tilbud:

Den første juleaftenLæs og leg juleevangeliet
  • Malebogen »Den første juleaften« illustreret og fortalt af Marie Brøgger Najbjerg. Få en smagsprøve her. Malebogen er 15 x 15 cm og på 24 sider og henvender sig primært til børnehavebørn.

  • Aktivitetshæftet »Læs og leg juleevangeliet«, som henvender sig primært til skolebørn i de mindre klasser. Aktivitetshæftet er i A4-størrelse og på 16 sider. Få en smagsprøve her.

Ved bestilling af 20-99 stk.: 12 kr. pr. stk.

Ved bestilling af 100 stk. eller mere: 10 kr. pr. stk.

 

Forudbestil her